Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C
-Meng in een middelgrote glazen kom krabvlees, geraspte kool, selderij, in blokjes gesneden rode paprika, 250 g milde cheddarkaas, zachte roomkaas, zure room, mayonaise, sap van 2 citroenen, sojasaus, knoflookpoeder, suiker, en een snufje zout.
-Bereid een glazen ovenschaal voor met kookspray of ingevet met olie en voeg de gecombineerde ingrediënten toe aan de ovenschaal.
-Bestrooi met de resterende kaas en dek de ovenschaal af met folie.
-Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 30 minuten.
Serveer terwijl het nog warm is met crackers, brood of op zichzelf als bijgerecht bij uw maaltijd.
-Meng in een middelgrote glazen kom krabvlees, geraspte kool, selderij, in blokjes gesneden rode paprika, 250 g milde cheddarkaas, zachte roomkaas, zure room, mayonaise, sap van 2 citroenen, sojasaus, knoflookpoeder, suiker, en een snufje zout.
-Bereid een glazen ovenschaal voor met kookspray of ingevet met olie en voeg de gecombineerde ingrediënten toe aan de ovenschaal.
-Bestrooi met de resterende kaas en dek de ovenschaal af met folie.
-Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 30 minuten.
Serveer terwijl het nog warm is met crackers, brood of op zichzelf als bijgerecht bij uw maaltijd.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze krabschotel is een onderdeel van een Hunan Chinese Buffet . Het is een combinatie van krabvlees, kool, selderij, zoete rode paprika, milde cheddar kaas, roomkaas, zure room, mayo, sojasaus, vers geperst citroensap en een vleugje kruiden. Serveer als aperitiefhapje of als bijgerecht /voorgerecht
Ingrediënten
450 g krabvlees
250 g rauwe kool fijn versnipperd
50 g selderij, dun gesneden
20 g rode paprika in blokjes gesneden
350 g milde cheddarkaas, fijn versnipperd
230 g roomkaas verzacht
50 g zure room
50 g mayonaise
2 eetlepels citroensap
½ theelepel sojasaus
¼ theelepel knoflookpoeder
2 theelepels suiker
1 snufje koosjer zout
bak spray/olie/
250 g rauwe kool fijn versnipperd
50 g selderij, dun gesneden
20 g rode paprika in blokjes gesneden
350 g milde cheddarkaas, fijn versnipperd
230 g roomkaas verzacht
50 g zure room
50 g mayonaise
2 eetlepels citroensap
½ theelepel sojasaus
¼ theelepel knoflookpoeder
2 theelepels suiker
1 snufje koosjer zout
bak spray/olie/
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493602
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Heidy Linn McCallum
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht