Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 175 graden
Bak de champignons smaak af met peper, zout.
Voeg de fijngesneden peterselie ,room enmosterd toe.
5 tot 10 min laten pruttelen ( indikken).
Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg deze dan in de ingevette ovenschaal.
Strooi 3/4 van de geraspte kaas erover.
Daarop het champions mengsel .
En als laatste de overgebleven geraspte kaas
Ovenschotel 20min in voorverwarmde oven
Kook de broccoli en serveer deze erbij
Bak de champignons smaak af met peper, zout.
Voeg de fijngesneden peterselie ,room enmosterd toe.
5 tot 10 min laten pruttelen ( indikken).
Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg deze dan in de ingevette ovenschaal.
Strooi 3/4 van de geraspte kaas erover.
Daarop het champions mengsel .
En als laatste de overgebleven geraspte kaas
Ovenschotel 20min in voorverwarmde oven
Kook de broccoli en serveer deze erbij
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk schotel
Heb van de broccoli puree gemaakt
Heb van de broccoli puree gemaakt
Ingrediënten
300 gram champignons in plakjes
75 gram roomboter
1,5 eetl peterselie
325 room
1 eetl mosterd
150 gram geraspte kaas
450 gram kabeljauw
450 gram broccoli
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout
75 gram roomboter
1,5 eetl peterselie
325 room
1 eetl mosterd
150 gram geraspte kaas
450 gram kabeljauw
450 gram broccoli
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Oven
Oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493558
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht