Bereidingswijze
Bak de ui, knoflook en courgette in een klontje over.
Daarna de spinazie erbij en even laten slinken.
Afsmaken met peper en zout.
Dit mengsel in een ingevette ovenschaal doen.
De eieren , slagroom, kruiden, en bouillonblokje mengen.
Over de groenten gieten.
Als laatste de plakjes brie erover en 1 takje rozemarijn.
Zet de ovenschaal 40 min in een voorverwarmde oven.
Daarna de spinazie erbij en even laten slinken.
Afsmaken met peper en zout.
Dit mengsel in een ingevette ovenschaal doen.
De eieren , slagroom, kruiden, en bouillonblokje mengen.
Over de groenten gieten.
Als laatste de plakjes brie erover en 1 takje rozemarijn.
Zet de ovenschaal 40 min in een voorverwarmde oven.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere ovenschotelÂ
Ingrediënten
1 courgette in blokjes
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijn gesneden.
200 gram spinazie
6 eieren
150 ml room
1 groentenbouillon tablet
200 brie
Takje rozemarijn voor garnering
Zout
Peper
Snufje vandovan kruiden
Enkele gedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
Enkele naaldjes rozemarijn in kleine stukjes
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijn gesneden.
200 gram spinazie
6 eieren
150 ml room
1 groentenbouillon tablet
200 brie
Takje rozemarijn voor garnering
Zout
Peper
Snufje vandovan kruiden
Enkele gedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
Enkele naaldjes rozemarijn in kleine stukjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschotels
Oven
Oven
Leuke tips
Lekker met een tomaten salade
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493557
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht