Bereidingswijze
Halveer de gewassen komkommer in de lengte en verwijder met een lepeltje de zaadjes. Schaaf vervolgens de komkommerhelften in boogjes.
Pel de rode ui en snij ze in dunne kwart ringen.
Doe alles in een saladekom en roer alles goed om. Proef en voeg zo nodig meer azijn of agave siroop toe.
Ruim van te voren al maken , zodat de smaken kunnen intrekken.
Minstens 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snelle gezonde salade, die bij pittige gerechten uitstekend smaakt. We zijn er helemaal verslingerd aan.
Ingrediënten
1 komkommer
1 rode ui
3 el witte wijnazijn
peper en zout naar smaak
klein stukje rode peper zonder zaad in ringetjes
1 kneep agave siroop
1 rode ui
3 el witte wijnazijn
peper en zout naar smaak
klein stukje rode peper zonder zaad in ringetjes
1 kneep agave siroop
Hulpmiddelen & keukengerei
schaaf, snijplank, mes
Leuke tips
Heerlijk bij pittige Aziatische gerechten.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493539
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch