Bereidingswijze
Uitgelekte konijnstukjes in een kom
Ketchup mayp mosterd en citroen erbij en goed doorroeren
Bieslook in kleine stukjes snijden
Augurkjes in kleine stukjes snijden.
Beiden door de tonijn.
Op smaak maken met de peper en een beetje zout.
Ketchup mayp mosterd en citroen erbij en goed doorroeren
Bieslook in kleine stukjes snijden
Augurkjes in kleine stukjes snijden.
Beiden door de tonijn.
Op smaak maken met de peper en een beetje zout.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor mensen die geen rauwe ui mogen is dit recept heerlijk. Voor op toast, op brood of in de salade nicoise. Ingredienten zijn per blikje, dus wil je meer maken, vermenigvuldig dan de ingredienten.
Ingrediƫnten
Blikje tonijn in water (uitgelekt)
2 el mayonaise
1 el ketchup
1 tl citroensap
1 tl milde mosterd
3 cocktailaugurkjes
8 bieslook steeltjesPeper en beetje zout
2 el mayonaise
1 el ketchup
1 tl citroensap
1 tl milde mosterd
3 cocktailaugurkjes
8 bieslook steeltjesPeper en beetje zout
Leuke tips
Evt chilivlokken of paprikapoeder om het iets pittiger te maken
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1493527
Homepage ID
2964207
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht