Bereidingswijze
• Doe in een hapjes pan een scheutje olie en verhit die tot hij heet is.
• Bak de ui glazig (ongeveer 3 minuten roerbak de knoflook dan nog 1 minuut mee.
• Leg de rookworst erin en bak die aan beide zijde licht aan.
Voeg dan de palmsuiker, azijn, ketjap, kruidnagels en nootmuskaat toe. Laat 15 minuten smoren met de deksel op de pan.
• Bak de ui glazig (ongeveer 3 minuten roerbak de knoflook dan nog 1 minuut mee.
• Leg de rookworst erin en bak die aan beide zijde licht aan.
Voeg dan de palmsuiker, azijn, ketjap, kruidnagels en nootmuskaat toe. Laat 15 minuten smoren met de deksel op de pan.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk rookworst anders dan anders
Ingrediënten
• 1 eetlepel zonnebloemolie
• 1 ui gesnipperd
• 2 teentjes knoflook uitgeperst
• 100 ml ketjap
• 4 eetlepels azijn
• 4 eetlepels palmsuiker
• 3 kruidnagels
• ½ theelepel Nootmuskaat geraspt
• 350 gram rookworst
• 1 ui gesnipperd
• 2 teentjes knoflook uitgeperst
• 100 ml ketjap
• 4 eetlepels azijn
• 4 eetlepels palmsuiker
• 3 kruidnagels
• ½ theelepel Nootmuskaat geraspt
• 350 gram rookworst
Leuke tips
Lekker bij andijviestamppot
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493496
Homepage ID
1336844
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht