Bereidingswijze
Was de aardappelen
Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie
35 minuten op 200 graden
Meng de yoghurt met bieslook, knoflook, peper en zout
Snij de aardappelen open en schep de saus erop
Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie
35 minuten op 200 graden
Meng de yoghurt met bieslook, knoflook, peper en zout
Snij de aardappelen open en schep de saus erop
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gepofte aardappel uit de Airfryer is echte comfortfood Heerlijk een stomende aardappel met een sausje te serveren als avondeten.
Ingrediënten
4 grote kruimige aardappelen
3 teentjes knoflook
8 eetlepels Griekse yoghurt
Bieslook
Zout
Peper
Aluminiumfolie
3 teentjes knoflook
8 eetlepels Griekse yoghurt
Bieslook
Zout
Peper
Aluminiumfolie
Leuke tips
Lekker met een salade en een stukje vis of vlees
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493495
Homepage ID
1336844
Teller
0
Bron
airfreyerboek
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch