Bereidingswijze
Snijd de aardbeien over de lengte in vieren
Schenk een flinke scheut Amaretto bij de aardbeien en laat 15 min wellen
Snijd 2 strookjes van een cm breed van het bladerdeeg af en leg deze op de uiteinden van het bladerdeeg
Prik met een vork in gaatjes in het bladerdeeg
Smeer het bladerdeeg in met eigeel
Bak het bladerdeeg 8 minuten op 180 graden
Vul het bladerdeeg met slagroom en bekleed met de stukjes aardbei
Garneer als laatste de gebakjes met amandelschaafsel en poedersuiker
Schenk een flinke scheut Amaretto bij de aardbeien en laat 15 min wellen
Snijd 2 strookjes van een cm breed van het bladerdeeg af en leg deze op de uiteinden van het bladerdeeg
Prik met een vork in gaatjes in het bladerdeeg
Smeer het bladerdeeg in met eigeel
Bak het bladerdeeg 8 minuten op 180 graden
Vul het bladerdeeg met slagroom en bekleed met de stukjes aardbei
Garneer als laatste de gebakjes met amandelschaafsel en poedersuiker
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wanneer je gewoon zin hebt in wat lekkers, zou ik deze heerlijke gebakjes zeker eens uit proberen. De bereiding is een fluitje van een cent, dus binnen no-time kan je heerlijk gaan genieten.
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
200 gram aardbeien
1 scheutje Amaretto
100 gram slagroom
2 eetlepels poedersuiker
1 stuks ei
200 gram aardbeien
1 scheutje Amaretto
100 gram slagroom
2 eetlepels poedersuiker
1 stuks ei
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1493494
Homepage ID
1336844
Teller
0
Bron
airfreyerboek
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht