Bereidingswijze
Let op: als je kaas toevoegt, rasp het dan uit een blok en zet opzij voordat je begint. Het mag niet koud zijn wanneer het aan de pot wordt toegevoegd. Vermijd indien mogelijk verpakte geraspte kaas, omdat deze cellulose bevat waardoor deze niet goed kan smelten.
-Bruin het rundsgehakt in een grote pan op middelhoog vuur tot het gaar is. Vet verwijderen
-Meng de kruiden en de tomatenpuree.
-Voeg uien, paprika en bleekselderij toe en bak 4 minuten. Voeg knoflook toe en bak 1 minuut mee.
-Meng de tomatensaus erdoor
-Roer de Worcestershire-saus, de tomatenblokjes en de kippenbouillon erdoor.
-Voeg de ongekookte macaroni toe, roer om en kook zachtjes gaar
- Proef op gaarheid voordat u verder gaat. Zet het vuur uit. De pasta zal de resterende vloeistof blijven opnemen.
-Strooi er desgewenst geleidelijk kaas over en roer om te combineren.
Serveer en geniet!
-Bruin het rundsgehakt in een grote pan op middelhoog vuur tot het gaar is. Vet verwijderen
-Meng de kruiden en de tomatenpuree.
-Voeg uien, paprika en bleekselderij toe en bak 4 minuten. Voeg knoflook toe en bak 1 minuut mee.
-Meng de tomatensaus erdoor
-Roer de Worcestershire-saus, de tomatenblokjes en de kippenbouillon erdoor.
-Voeg de ongekookte macaroni toe, roer om en kook zachtjes gaar
- Proef op gaarheid voordat u verder gaat. Zet het vuur uit. De pasta zal de resterende vloeistof blijven opnemen.
-Strooi er desgewenst geleidelijk kaas over en roer om te combineren.
Serveer en geniet!
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker één pot gerecht uit de States dat snel klaar is !
Ingrediënten
500 g + 250 g pond. rundergehakt
2 theelepels Italiaanse kruiden
2 theelepels gekruid zout
½ theelepel knoflookpoeder
3 eetlepels tomatenpuree
200 g gesnipperde ui
200 g in blokjes gesneden groene paprika
1 stengel bleekselderij, in blokjes gesneden
4 teentjes knoflook, fijngehakt
3 Eetlepels Worcestershiresaus
1 blik tomatenblokjes, niet uitgelekt
40 cl tomatensaus
60 cl kippenbouillon of runderbouillon
400 g elleboog macaroni, ongekookt
geraspte cheddar kaas, optioneel
2 theelepels Italiaanse kruiden
2 theelepels gekruid zout
½ theelepel knoflookpoeder
3 eetlepels tomatenpuree
200 g gesnipperde ui
200 g in blokjes gesneden groene paprika
1 stengel bleekselderij, in blokjes gesneden
4 teentjes knoflook, fijngehakt
3 Eetlepels Worcestershiresaus
1 blik tomatenblokjes, niet uitgelekt
40 cl tomatensaus
60 cl kippenbouillon of runderbouillon
400 g elleboog macaroni, ongekookt
geraspte cheddar kaas, optioneel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493493
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht