Bereidingswijze
-Zet je oven op grill.
-Snijd de rode paprika doormidden en leg ze met de velkant naar boven op een grote bakplaat.
-Zet ze in de oven onder de grill, ongeveer halverwege in de oven, niet te dicht bij het verwarmingselement.
-Rooster ongeveer 15 minuten, of totdat de schil zwart wordt en opborrelt. Verwijder, koel genoeg om te hanteren en verwijder de schil.
-Voeg de geroosterde rode paprika, yoghurt, crema of zure room, knoflook, groene ui en Cajun-kruiden toe aan een blender van de keukenmachine. Verwerk tot een gladde massa.
-Snijd de rode paprika doormidden en leg ze met de velkant naar boven op een grote bakplaat.
-Zet ze in de oven onder de grill, ongeveer halverwege in de oven, niet te dicht bij het verwarmingselement.
-Rooster ongeveer 15 minuten, of totdat de schil zwart wordt en opborrelt. Verwijder, koel genoeg om te hanteren en verwijder de schil.
-Voeg de geroosterde rode paprika, yoghurt, crema of zure room, knoflook, groene ui en Cajun-kruiden toe aan een blender van de keukenmachine. Verwerk tot een gladde massa.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snel en gemakkelijk Cajun-diprecept gemaakt met geroosterde rode paprika, verse knoflook, romige yoghurt en zure room, en een pittige kruidenmelange, perfect voor feestjes
Ingrediënten
1 rode paprika
20 cl yoghurt
6 cl Mexicaanse crema of zure room
2 teentjes knoflook fijngehakt
2 eetlepels gehakte groene ui
1 eetlepel Cajun-kruiden
Zakje met je favoriete Nacho's om te serveren
20 cl yoghurt
6 cl Mexicaanse crema of zure room
2 teentjes knoflook fijngehakt
2 eetlepels gehakte groene ui
1 eetlepel Cajun-kruiden
Zakje met je favoriete Nacho's om te serveren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493474
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Mike Hultquist
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht