Bereidingswijze
1. rooster de ingrediƫnten 3 minuten in een droge antiaanbakpan op laag vuur tot het begint te geuren. schud de pan regelmatig
2. laat specerijen afkoelen en maal in vijzel fijn.
2. laat specerijen afkoelen en maal in vijzel fijn.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijke afgaanse kruidenmix
Ingrediƫnten
4 kaneelstokjes
4 droge laurierbladeren
7 bruine kardemonpeulen
1 1/2 el groene kardemonpeulen
1 1/2 el komijnzaad
2 el korianderzaad
2 tl kruidnagel
4 droge laurierbladeren
7 bruine kardemonpeulen
1 1/2 el groene kardemonpeulen
1 1/2 el komijnzaad
2 el korianderzaad
2 tl kruidnagel
Hulpmiddelen & keukengerei
vijzel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Arabisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1493470
Homepage ID
2463442
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht