Spinazie, Feta en Zongedroogde Tomaten ,Ei Muffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/11/2022 - 11:10
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 190°C. Smeer een muffinpan met 12 kopjes in met kookspray, of wat olie
-Meng in een middelgrote kom eieren, eiwitten, spinazie, Italiaanse kruiden, zout en peper tot het gemengd is.
-Giet het eiermengsel in de voorbereide muffinvormpjes. Vul elke kop ongeveer 3/4 van de rand.
-Strooi zongedroogde tomaten en fetakaas over het eimengsel.
-Bak gedurende 15-18 minuten.
-Laat 5 minuten afkoelen in de pan. Schuif een kleine spatel of botermes rond de randen van elk eierdopje om de zijkanten los te maken.
-Til elke eiermuffinbeker uit de muffinpan en geniet ervan!
Afbeelding
Spinazie, Feta en Zongedroogde Tomaten ,Ei Muffins
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een ontbijt dat vol met smaken zit . 
Ingrediënten
4 eieren
3/4 van de eiwitten
100 g zongedroogde tomaten, uitgelekt en gehakt
250 g spinazie, gehakt
50 g fetakaas, verkruimeld
1 theelepel Italiaanse kruiden
zout en peper naar smaak
bak spray of olie om in te vetten
Hulpmiddelen & keukengerei
muffinpan/vorm met 12 cups
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1493431
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Kara
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester