Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Was de tomaten , pel ze en snijd in dunne schijfjes.
Pel de ui en snijd middendoor en daarna in halve ringen.
Klop de eieren los in een mengkom met de room , muskaatnoot , zout en peper naar smaak.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm voor de oven en strooi wat paneermeel op de taart bodem dat neemt het overtollige vocht dan blijft het deeg zo lekker krokant.
Schik de tomaten en de ui op de taartbodem en giet de eieren over de groenten.
Zet de quiche in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 minuten.
Serveer en eet de quiche warm op.
Was de tomaten , pel ze en snijd in dunne schijfjes.
Pel de ui en snijd middendoor en daarna in halve ringen.
Klop de eieren los in een mengkom met de room , muskaatnoot , zout en peper naar smaak.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm voor de oven en strooi wat paneermeel op de taart bodem dat neemt het overtollige vocht dan blijft het deeg zo lekker krokant.
Schik de tomaten en de ui op de taartbodem en giet de eieren over de groenten.
Zet de quiche in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 minuten.
Serveer en eet de quiche warm op.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
In plaats van tradionele quiche maakte ik er één met tomaten daar mijn vrouw dol op tomaten is.
Ingrediënten
1 bakklare taartbodem (bladerdeeg)
2 grote vleestomaten
1 grote ui
4 eieren
4 el room
zout , peper en nootmuskaat
2 grote vleestomaten
1 grote ui
4 eieren
4 el room
zout , peper en nootmuskaat
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1493392
Homepage ID
3038628
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht