Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de bovenkant uit de broodjes en hol de broodjes uit.
Schil de asperges en snijd ze in brunoise. Snijd even grote brunoise van de chorizo.
Meng de chorizo en asperges met gemalen kaas en kruid het geheel met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel. Breek nu in elk broodje een eitje.
Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven gedurende ca. 20 minuten (naargelang de stolling van het ei).
Werk af met de fijn gesnipperde bieslook.
Snijd de bovenkant uit de broodjes en hol de broodjes uit.
Schil de asperges en snijd ze in brunoise. Snijd even grote brunoise van de chorizo.
Meng de chorizo en asperges met gemalen kaas en kruid het geheel met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel. Breek nu in elk broodje een eitje.
Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven gedurende ca. 20 minuten (naargelang de stolling van het ei).
Werk af met de fijn gesnipperde bieslook.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk ontbijt maar het kan ook voor lunch genuttigd worden.
Ingrediënten
4 afbakbroodjes
4 witte asperges
100 g chorizo
4 eitjes
enkele sprietjes bieslook
50 gr gemalen kaas
peper en zout
4 witte asperges
100 g chorizo
4 eitjes
enkele sprietjes bieslook
50 gr gemalen kaas
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
garde
oven bakplaat
garde
oven bakplaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1493372
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht