Bereidingswijze
-Bak in een grote soeppan uw rundergehakt
-Voeg de ½ ui en de rode paprika toe en bak verder tot ze zacht zijn.
-Roer de chili-kruiden, geplette tomaten, tomatensaus en runderbouillon erdoor.
-Aan de kook brengen.
-Draai vervolgens naar laag, voeg het deksel toe en laat sudderen (af en toe roeren).
-Laat 30 minuten tot een uur sudderen
Serveer met geraspte kaas, zure room, gesnipperde uien en zelfs jalapenos peper
-Voeg de ½ ui en de rode paprika toe en bak verder tot ze zacht zijn.
-Roer de chili-kruiden, geplette tomaten, tomatensaus en runderbouillon erdoor.
-Aan de kook brengen.
-Draai vervolgens naar laag, voeg het deksel toe en laat sudderen (af en toe roeren).
-Laat 30 minuten tot een uur sudderen
Serveer met geraspte kaas, zure room, gesnipperde uien en zelfs jalapenos peper
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit -Keto- Chili Recept is perfect voor de herfst en zal zeker indruk maken op het hele gezin.
Ingrediënten
1 kg rundergehakt
1 blik geplette tomaten
1 blik tomatensaus
1 blik runderbouillon ( circa 40 cl)
4 eetlepels chili kruiden
1 theelepel knoflookzout
1/2 ui gesnipperd
1/2 rode paprika fijngesneden
geraspte kaas of zure room om te serveren (optioneel)
1 blik geplette tomaten
1 blik tomatensaus
1 blik runderbouillon ( circa 40 cl)
4 eetlepels chili kruiden
1 theelepel knoflookzout
1/2 ui gesnipperd
1/2 rode paprika fijngesneden
geraspte kaas of zure room om te serveren (optioneel)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493361
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - eating on a dime-
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht