Bereidingswijze
Kluts de eieren los en kruid met peper.
Stoof de champignons gaar in een weinig boter. Giet de gebakken champignons in een vergiet laat goed uitlekken.
Bak het ontbijtspek met ui in een braadpan (zonder toevoeging van vetstof) tot de spek knapperig is en de ui glazig (ongeveer 2 minuten).
Doe er de uitgelekte champignons bij en overgiet met de gekluste eieren.
Bak de omelet op een zacht vuurtje tot het ei gestold is.
Serveer met brood.
Stoof de champignons gaar in een weinig boter. Giet de gebakken champignons in een vergiet laat goed uitlekken.
Bak het ontbijtspek met ui in een braadpan (zonder toevoeging van vetstof) tot de spek knapperig is en de ui glazig (ongeveer 2 minuten).
Doe er de uitgelekte champignons bij en overgiet met de gekluste eieren.
Bak de omelet op een zacht vuurtje tot het ei gestold is.
Serveer met brood.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk , snel klaar en niet duur
Ingrediënten
8 eieren
250 g ontbijtspek
1 ui , fijngesnipperd
250 g champignons , in schijfjes of partjes
peper
boter
250 g ontbijtspek
1 ui , fijngesnipperd
250 g champignons , in schijfjes of partjes
peper
boter
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan met antiaanbaklaag
stoofpan
vergiet
mengkom garde
stoofpan
vergiet
mengkom garde
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493340
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
budgetkoken.be
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht