Boterham gehakte biefstuk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/28/2022 - 17:06
Bereidingswijze
Maal de biefstuk fijn in een vleesmolentje of in de keukenrobot of snijd het zeer fijn met een scherp mes.
Doe het vlees in een mengkom en kruid met peper , zout en worcestershiresaus en voeg dan de olijven en de lente-ui bij en meng alles goed.
Bestrijk het mengsel vingerdik uit uit op een sneetje brood of op broodjes en werk af met gemalen Parmezaan , de tomaten blokjes en de basilicum.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkerder dan preparé uit de winkel of uit een potje.
Ingrediënten
200 g biefstuk
half kl worcestershiresaus
1 dikke vleestomaat , gepeld pitten verwijderen en in kleine blokjes snijden
3 groene olijven , zeer fijn gehakt
1 lente-ui , fijn gehakt
1 el gemalen Parmezaan
1 el vers gehakte basilicum
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenrobot of vleesmolentje
mengkom
kaasmolentje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493334
Homepage ID
3038628
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Peter6003