Omelet met ham en kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/28/2022 - 16:37
Bereidingswijze
De eieren loskloppen en kruiden met peper en zout.
Snijd de kaas in heel dunne reepjes en de ham in kleine dobbelteentjes.
Voeg de kaas en de ham met de room bij het eiermengsel en roer goed om.
Doe de boeter in een grote pan smelten en voeg het eiermengsel met de kaas en ham toe.
Bak dan de omelet op de gewone manier en kruid naar smaak peper en zout bij.
Serveer met brood of met Turks brood.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lunch als stevige winterkost.
Ingrediënten
8 eieren
100 g gruyére kaas
150 g rauwe ham
2 el verse room
30 g boter
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
grote pan met antiaanbaklaag
mengkom
garde
Leuke tips
Je kan met dit gerecht naar keuze ook serveren met gebakken aardappelen en een groene salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493333
Homepage ID
3038628
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Peter6003