Bereidingswijze
Maak de bleekselderij schoon en snij in dunne plakjes.
.Maak de bosui schoon en snij in dunne ringen
Snij de appel in kleine stukjes
Meng de spitskool wortel bleekselderij bosui granaatpitjes in een kom door elkaar.
Meng de ingredienten voor de dressing goed door elkaar.
Schep naar smaak zoveel dressing als je lekker vind over de salade
.Maak de bosui schoon en snij in dunne ringen
Snij de appel in kleine stukjes
Meng de spitskool wortel bleekselderij bosui granaatpitjes in een kom door elkaar.
Meng de ingredienten voor de dressing goed door elkaar.
Schep naar smaak zoveel dressing als je lekker vind over de salade
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Van internet gemaakt en erg lekker gevonden
Ingrediënten
100gr spitskool 75gr wortel julienne 80 gr bleekselderij (2stengels) 2 bosuitjes 0,5 appel (friszoet) 75 gram granaatappelpitjes.
Dressing:
3el mayonaise 1tl citroensap1el water 1 tl oregano 1snuf zout
Dressing:
3el mayonaise 1tl citroensap1el water 1 tl oregano 1snuf zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Scherp mes ,mengkom
Leuke tips
Eventueel bestrooien met gehakte verse bieslook
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1493320
Homepage ID
1960583
Teller
0
Bron
Foodquotes
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht