Glutenvrije pasta met Geroosterde Paprika feta saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 09/25/2022 - 13:45
Bereidingswijze
Bak de ui en knoflook in een pan tot het glazig is
Voeg de tomaten, paprika, kruiden, peper, zout en feta toe
Pureer alles tot een saus
Voeg eventueel nog kruiden toe om verder op smaak te maken.
Bereid de ravioli zoals op de verpakking geschreven staat.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere saus.

Voedingswaarde per portie
Energie:      336
Vet:             4.2
V.Vet:          0.57
Khd:            63
Eiwit:            8.85
Vezels:         5.75
Zout:            1.43
 
Ingrediënten
5 gr. Olijfolie
2 Uien (ong. 150 gr) fijngesneden250 gr.
10 á 15 gr. verse Knoflook, gehakt
Verse Tomaten (of half blikje 200 gr) in blokjes
10 gr Tomatenpuree (Tube)
1 pot Royal geroosterde rode paprika uitgelekt (385 gr) in stukjes
1 pakje Fetakaas, fijn gesneden (ik heb apetina 50% minder vet gebruikt)
Italiaanse kruiden:
Oregano
Basilicum
Peper en zout
2 pakken AH Glutenvrij Verse ravioli senza glutine
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer of blender
Leuke tips
Serveer met wat rucola, jonge bladspinazie of kleine stukjes broccoli.

Voedingswaarde per portie
Energie: 336
Vet: 4.2
V.Vet: 0.57
Khd: 63
Eiwit: 8.85
Vezels: 5.75
Zout: 1.43
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493305
Homepage ID
3038159
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Vegetarisch
Author Image
MonicaSmul