Bereidingswijze
1 Schil de peren en snij ze in plakjes. Snij de brie in plakjes. Hak de walnoten grof. Spoel en droog de rucola.
2 Snij de pitabroodjes voor de helft open en vul ze met de rucola, de perenplakjes, de brie en de walnoten. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze 4 minuten in een hete grillpan. Keer ze om en bak ze nog even verder tot de kaas begint te smelten.
3 Maak de Romeinse sla schoon, snij ze in reepjes en meng er de verse kruiden onder. Pers het sap uit de citroen en maak er samen met de honing en een scheutje olijfolie een dressing van. Kruid de dressing met peper en zout en meng hem onder de salade. Serveer de gegrilde pita's met de salade.
2 Snij de pitabroodjes voor de helft open en vul ze met de rucola, de perenplakjes, de brie en de walnoten. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze 4 minuten in een hete grillpan. Keer ze om en bak ze nog even verder tot de kaas begint te smelten.
3 Maak de Romeinse sla schoon, snij ze in reepjes en meng er de verse kruiden onder. Pers het sap uit de citroen en maak er samen met de honing en een scheutje olijfolie een dressing van. Kruid de dressing met peper en zout en meng hem onder de salade. Serveer de gegrilde pita's met de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker
Ingrediënten
4 pitabroodjes
200 g brie
2 peren
40 g rucola
1 Romeinse sla
1 dille handje
1 basilicum handje
1 citroen
30 g walnoten
1 tl honing
olijfolie
peper en zout
200 g brie
2 peren
40 g rucola
1 Romeinse sla
1 dille handje
1 basilicum handje
1 citroen
30 g walnoten
1 tl honing
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493303
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht