Bereidingswijze
1 Snij de pitabroodjes open. Verwarm ze in de oven.
2 Klop de eieren los met peper en zout. Verwarm een flinke eetlepel olijfolie in een koekenpan. Schenk er de eieren bij. Laat ze op een zacht vuur stolle, roer voortdurend om met een houten lepel.
3 Strooi er de gehakte koriander bij. Roer nog eens goed om
4 Vul de warme pitabroodjes met de roereieren. Schep er een lepel zure room bij. Serveer meteen.
2 Klop de eieren los met peper en zout. Verwarm een flinke eetlepel olijfolie in een koekenpan. Schenk er de eieren bij. Laat ze op een zacht vuur stolle, roer voortdurend om met een houten lepel.
3 Strooi er de gehakte koriander bij. Roer nog eens goed om
4 Vul de warme pitabroodjes met de roereieren. Schep er een lepel zure room bij. Serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxLekker vegetarisch
Ingrediƫnten
4 pitabroodjes
8 eieren
1 potje zure room
olijfolie
1 el verse koriander (gehakt, blaadjes)
peper
zout
8 eieren
1 potje zure room
olijfolie
1 el verse koriander (gehakt, blaadjes)
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493301
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch