Bereidingswijze
Snijd de sjalot in ringen en de champignons in plakjes. Smelt de boter in een pan. Bak er de sjalot en champignons in. Voeg de uitgeperste knoflook toe en kruid met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes brood erdoor en bak in wat boter krokant.
Leg de helft van de sneetjes brood op een werkvlak , lepel er de champignons en sjalot op en leg er een sneetje kaas op , leg er nog een sneetje brood bovenop en druk goed aan. Bak opnieuw in de pan , tot de kaas begint te smelten.
Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes brood erdoor en bak in wat boter krokant.
Leg de helft van de sneetjes brood op een werkvlak , lepel er de champignons en sjalot op en leg er een sneetje kaas op , leg er nog een sneetje brood bovenop en druk goed aan. Bak opnieuw in de pan , tot de kaas begint te smelten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een croque is ideaal om oud brood een tweede leven te geven. Voeg wat champignons toe en je hebt een heerlijke snack in geen tijd.
Ingrediƫnten
250g champignons
1 sjalot
(bak)boter
1 teentje knoflook
peper en zout
8 sneetjes toastbrood
2 eieren
100 ml melk
4 sneetjes jonge kaas
1 sjalot
(bak)boter
1 teentje knoflook
peper en zout
8 sneetjes toastbrood
2 eieren
100 ml melk
4 sneetjes jonge kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493292
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lekkervanbijons.be
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht