Worst met wortelpuree

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/23/2022 - 00:36
Bereidingswijze
Bak de worsten tot ze gaar zijn. Blus de pan met het water zodat u een jus bekomt. Breng op smaak met peper en zout.
Intussen laat u de wortelen let de aardappelen gaarkoken. Pureer ze en voeg wat boter toe alsook het ei , de melk en de Gruyère kaas. Breng op smaak met peper en zout.
Dien de worsten op met de saus en de puree.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere stoemp met dikke boerenworsten en die ook snel klaar is.
Ingrediënten
4 boerenworsten
4 wortelen , geschild en in blokjes gesneden
8 aardappelen , geschild en in blokjes gesneden
boter
Gruyère kaas , geraspt of gemalen
1 dl melk
1 ei
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
kookpot
pureerstamper
Leuke tips
Serveer de puree in een kuiltje met daarin de saus , leuk voor de (klein)kinderen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493284
Homepage ID
3038628
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Peter6003