Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170°C.
Bak de konijnenruggen aan alle kanten goudbruin in een klontje boter. Laat ze dan nog 25 minuten in de oven braden.
Hak de look fijn en snijd de oesterzwammen aardappelen in blokjes. Stoof alles in een klontje boter en voeg de peterselie toe.
Blus het vlees met het en dien op met het mengsel van oesterzwammen en aardappelen.
Bak de konijnenruggen aan alle kanten goudbruin in een klontje boter. Laat ze dan nog 25 minuten in de oven braden.
Hak de look fijn en snijd de oesterzwammen aardappelen in blokjes. Stoof alles in een klontje boter en voeg de peterselie toe.
Blus het vlees met het en dien op met het mengsel van oesterzwammen en aardappelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een eenvoudig gerecht die lekker en redelijk snel klaar is.
Ingrediënten
2 konijnenruggen
4 teentjes knoflook
600 g oesterzwammen
4 aardappelen
boter
2 el gehakte peterselie
12 el water
Peper en zout
4 teentjes knoflook
600 g oesterzwammen
4 aardappelen
boter
2 el gehakte peterselie
12 el water
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
een braadpan die voor de oven geschikt is
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493283
Homepage ID
3038628
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht