Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in een kom en zet minimaal 30 minuten of maximaal 8 uur in de koelkast zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen voordat je ze serveert.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Witte Remouladesaus is de perfecte dipsaus voor groenten en allerlei voorgerechten, zoals Krabbeignets. Geweldig!
Ingrediënten
50 g gele ui fijngehakt
50 g lente-uitjes fijngehakt
Zeste en sap van 1/2 citroen
½ tl worcestershiresaus
200 g mayonaise
50 g lente-uitjes fijngehakt
Zeste en sap van 1/2 citroen
½ tl worcestershiresaus
200 g mayonaise
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493278
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch