Bereidingswijze
1 - Kook de Pasta/spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
2 - Fruit ondertussen de ui en knoflook.
3 - Voeg de spinazie toe en laat het slinken.
4 - Breng op smaak met peper, zout, room en pesto.
5 - Pureer goed met een staafmixer tot een egale saus.
6 - Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
7 - Giet de bodem van de borden een laagje spinaziesaus.
8 - Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes en strooi er
2 - Fruit ondertussen de ui en knoflook.
3 - Voeg de spinazie toe en laat het slinken.
4 - Breng op smaak met peper, zout, room en pesto.
5 - Pureer goed met een staafmixer tot een egale saus.
6 - Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
7 - Giet de bodem van de borden een laagje spinaziesaus.
8 - Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes en strooi er
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk en snel recept.
De zongedroogde tomaatjes zijn geinspireerd op het recept van Grand Italia
De zongedroogde tomaatjes zijn geinspireerd op het recept van Grand Italia
Ingrediƫnten
400 gram Pasta/Spaghetti
1 potje zongedroogde tomaten
1 ui fijngesneden
2 teentjes knoflook
400 gram verse spinazie (of 200 gram diepvriesspinazie)
200 ml (haver) room
40 gram Pesto
peper
1 snufje
1 potje zongedroogde tomaten
1 ui fijngesneden
2 teentjes knoflook
400 gram verse spinazie (of 200 gram diepvriesspinazie)
200 ml (haver) room
40 gram Pesto
peper
1 snufje
Leuke tips
Je kunt uiteraard ook nog kaas er over strooien.
Je kunt de zongedroogde tomaatjes ook vervangen door vegetarische spekjes
Je kunt de zongedroogde tomaatjes ook vervangen door vegetarische spekjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1493274
Homepage ID
3038159
Teller
0
Bron
Https://www.granditalia.nl/recepten/recept/spaghetti-met-spinaziesaus-en-zongedroogde-tomaatjes/
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch