Driekleurige zalmpapillotten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/21/2022 - 16:32
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 210°C.
Was en ontpit de paprika's en snij ze in reepjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in dunne schijfjes met een mandoline. Laat de groenten op een matig vuur in de olijfolie fruiten in een pan met antikleeflaag. Meng 5 minuten en neem dan de pan van het vuur.
Neem 4 vierkante bladen aluminiumfolie. Leg op elk blad een zalmmoot en een vierde van de groenten. Kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 el witte wijn , voeg er een blaadje salie bij en sluit de papillot. Doe dit ook bij de drie overige.
Laat de papillotten 15 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
Schik de papillotten op warme borden en dien op met gekookte aardappelen in de schil , met een klontje kruidenboter.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept van mijn moeder maar soms maak ik het met andere groenten  
Ingrediënten
4 mooie zalmmoten
1 rode paprika
1 groene paprika
1 flinke venkel
4 blaadjes salie
8 el witte wijn
2 el olijfolie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
pan met antikleeflaag
aluminiumfolie
bakplaat
mandoline
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493271
Homepage ID
3038628
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Peter6003