Bereidingswijze
Schik de zalm op de borden en bestrooi met peterselie.
Meng de zure room met het basilicum , de kervel , look en frambozenazijn.
Serveer deze saus met de zalm en de toasts
Meng de zure room met het basilicum , de kervel , look en frambozenazijn.
Serveer deze saus met de zalm en de toasts
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een voorgerecht die ik met liefde klaarmaak voor mijn vrouw en ook omdat zalm haar favorite is.
Ingrediƫnten
500 g gerookte zalm
8 el zure room
1 el gehakte basilicum
1 el gehakte kervel
1 el gehakte peterselie
1 geplet teentje look
2 el frambozenazijn
4 toasts
8 el zure room
1 el gehakte basilicum
1 el gehakte kervel
1 el gehakte peterselie
1 geplet teentje look
2 el frambozenazijn
4 toasts
Leuke tips
Dit gerecht kan ook bereid worden met rauwe zalm.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493270
Homepage ID
3038628
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht