Luxe wildfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/21/2022 - 15:40
Bereidingswijze
Vul een kookpot met de fond , wijn , laurier en tijm en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes trekken. Haal de laurier en de tijm uit de vloeistof en giet het over in de fonduepan.
Snij het vlees in blokjes of plakjes. Prik ze op fonduevorkjes en laat garen in de geurige bouillon.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke fondue van wildfond met gemengd wild vlees
Ingrediƫnten
1 l wildfond
750 ml rode wijn
2 laurierblaadjes
2 takjes tijm
1 kg gemengd wild (eendenborst , parelhoenfilet , hertenbiefstuk , hazenrug....)
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
kookpot
fonduepan
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493269
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
Libelle lekker
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter6003