Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180 ° C
Gekarameliseerde uien:
-In een grote oven met antiaanbaklaag, in olijfolie en op middelhoog vuur, bak de uien tot ze bruin beginnen te worden. Voeg zout toe en blijven bakken tot het bruin is; bestrooi met tijm, zwarte peper en kruidenzout naar smaak. Roer de kippenbouillon erdoor en kook tot de vloeistof verdampt.
Vleesbrood:
-plaats het rundergehakt in een grote kom. Giet kokosmeel erover. Klop in een kleine kom eieren, peterselie, zout en zwarte peper. Giet over vlees. Gebruik plastic wegwerphandschoenen om het rundergehakt goed te mengen met het kokosmeel en het eimengsel.
-Draai uit op vetvrij papier. Spreid het vleesmengsel uit tot een rechthoek van (25 x 30 cm).
-Zet 100 g uien en 50 g geraspte Mozzarella kaas opzij.
-Verdeel de uien over het vlees en bestrooi met 500 ml mozzarellakaas, waarbij u de kaas goed binnen de randen doet.
- Gebruik het vetvrij papier om het gehaktbrood op te rollen, beginnend bij het korte uiteinde. Verwijder vetvrij papier.
-Sluit de volledig uit om te voorkomen dat de kaas eruit lekt tijdens het bakken. Leg met de naad naar beneden in een ovenschaal van 23 x 33 cm.
-Bak 1 uur tot er geen roze meer is; kan 20 minuten langer duren!
-Giet de saus over het gehaktbrood en bedek met geraspte Mozzarella-kaas en vervolgens 100 g gebakken uien. -nog 3 minuten gratineren
-Laat 10 minuten rusten voordat u het aansnijdt en.
Saus:
- Meng in een sauspan kippenbouillon, maizena (eerst in een kleine hoeveelheid van de bouillon geklopt), roomkaas (in stukjes gebroken) en peterselie.
-Breng aan de kook je af en toe roert. Klop tot alle roomkaas is opgenomen.
-Breng op smaak met peper en zout.
Gekarameliseerde uien:
-In een grote oven met antiaanbaklaag, in olijfolie en op middelhoog vuur, bak de uien tot ze bruin beginnen te worden. Voeg zout toe en blijven bakken tot het bruin is; bestrooi met tijm, zwarte peper en kruidenzout naar smaak. Roer de kippenbouillon erdoor en kook tot de vloeistof verdampt.
Vleesbrood:
-plaats het rundergehakt in een grote kom. Giet kokosmeel erover. Klop in een kleine kom eieren, peterselie, zout en zwarte peper. Giet over vlees. Gebruik plastic wegwerphandschoenen om het rundergehakt goed te mengen met het kokosmeel en het eimengsel.
-Draai uit op vetvrij papier. Spreid het vleesmengsel uit tot een rechthoek van (25 x 30 cm).
-Zet 100 g uien en 50 g geraspte Mozzarella kaas opzij.
-Verdeel de uien over het vlees en bestrooi met 500 ml mozzarellakaas, waarbij u de kaas goed binnen de randen doet.
- Gebruik het vetvrij papier om het gehaktbrood op te rollen, beginnend bij het korte uiteinde. Verwijder vetvrij papier.
-Sluit de volledig uit om te voorkomen dat de kaas eruit lekt tijdens het bakken. Leg met de naad naar beneden in een ovenschaal van 23 x 33 cm.
-Bak 1 uur tot er geen roze meer is; kan 20 minuten langer duren!
-Giet de saus over het gehaktbrood en bedek met geraspte Mozzarella-kaas en vervolgens 100 g gebakken uien. -nog 3 minuten gratineren
-Laat 10 minuten rusten voordat u het aansnijdt en.
Saus:
- Meng in een sauspan kippenbouillon, maizena (eerst in een kleine hoeveelheid van de bouillon geklopt), roomkaas (in stukjes gebroken) en peterselie.
-Breng aan de kook je af en toe roert. Klop tot alle roomkaas is opgenomen.
-Breng op smaak met peper en zout.
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
De smaken zijn rijk en over-the-top goed! De saus is geweldig en een must bij dit recept.
Ingrediënten
Voor de gekarameliseerde uien:
2 eetlepels olijfolie
500 g gesneden uien
1/4 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel gedroogde tijm
1/2 theelepel zwarte peper
Kruidenzout, naar smaak
2 el kippenbouillon
Gehaktbrood:
900 g mager rundergehakt
2 eetlepels kokosmeel
2 grote eieren
2 tl gedroogde peterselie
1,5 tl zout
1 theelepel zwarte peper
500 g geraspte Mozzarella - kaas
Saus:
375 ml kippenbouillon
1 theelepel maizena
90 g roomkaas
1 tl gedroogde peterselie
Zout en peper naar smaak
2 eetlepels olijfolie
500 g gesneden uien
1/4 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel gedroogde tijm
1/2 theelepel zwarte peper
Kruidenzout, naar smaak
2 el kippenbouillon
Gehaktbrood:
900 g mager rundergehakt
2 eetlepels kokosmeel
2 grote eieren
2 tl gedroogde peterselie
1,5 tl zout
1 theelepel zwarte peper
500 g geraspte Mozzarella - kaas
Saus:
375 ml kippenbouillon
1 theelepel maizena
90 g roomkaas
1 tl gedroogde peterselie
Zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493251
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht