Zeebaarsfilets in knoflookbotersaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/20/2022 - 10:35
Bereidingswijze
-Was de visfilets onder koud stromend water. Dep droog met keukenpapier. Meng in een kleine kom paprika, uienzout, kruidenzout en zwarte peper. Strooi kruiden aan beide kanten van de vis.
Knoflookbotersaus:
-Meng in een kleine steelpan boter, olijfolie, peterselie, geperste knoflook en zout. Verwarm tot het heet is en de saus borrelt.
-In een grote braadpan, in de 1 el olijfolie, op middelhoog vuur, zeebaarsfilets ongeveer 3 minuten aan één kant bakken. Draai en bedek met knoflookbotersaus en bak nog 4 tot 5 minuten, of tot het gaar is.

Serveer direct met partjes citroen en wat stokbrood .
Afbeelding
Zeebaarsfilets in knoflookbotersaus
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
In de tropen zou je dit Corvina in knoflooksaus noemen ; pittige zeebaarsfilet in knoflookbotersaus 
Ingrediënten
500 g zeebaarsfilets
1/4 theelepel paprika
1/4 theelepel uienzout
1/4 theelepel kruidenzout
1/4 theelepel zwarte peper
1 el olijfolie
Citroenpartjes
Knoflookbotersaus:
1,5 el boter
1 el olijfolie
1 tl gedroogde peterselie
1 theelepel geperste knoflook
snuifje zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493250
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester