Bereidingswijze
-Verhit in een kleine steelpan een klein beetje olijfolie op middelhoog vuur.
bak de ui, poblano en knoflook tot ze zacht zijn, ongeveer twee tot drie minuten. Kruid met zout.
-Voeg tequila toe, reduceer tot de helft.
-Roer de kaas er met een kwart per keer door en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
-Voeg zout en chorizo toe.
-Breng over naar een ovenvaste schaal en rooster tot de kaas bubbelt en begint te bruinen, ongeveer vier tot vijf minuten.
Serveer direct met frites en crackers.
bak de ui, poblano en knoflook tot ze zacht zijn, ongeveer twee tot drie minuten. Kruid met zout.
-Voeg tequila toe, reduceer tot de helft.
-Roer de kaas er met een kwart per keer door en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
-Voeg zout en chorizo toe.
-Breng over naar een ovenvaste schaal en rooster tot de kaas bubbelt en begint te bruinen, ongeveer vier tot vijf minuten.
Serveer direct met frites en crackers.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Warme dip om met crackers of frietjes in te dippen ....
Ingrediënten
50 g ui, gesnipperd
1 poblano chili, gehakt ( chilipepertje)
1 grote teen knoflook, gesnipperd
Snufje rode pepervlokken
¼ tl zout
6 cl tequila
800 g Chihuahua-kaas, in blokjes
200 g ( Mexicaanse ) chorizo, gekookt
1 poblano chili, gehakt ( chilipepertje)
1 grote teen knoflook, gesnipperd
Snufje rode pepervlokken
¼ tl zout
6 cl tequila
800 g Chihuahua-kaas, in blokjes
200 g ( Mexicaanse ) chorizo, gekookt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493244
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = nicole
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht