Bereidingswijze
Smelt wat boter in een pan en bak de champignons. Goed kruiden met peper.
Voeg de spekblokjes er bij en laat ze mee bakken.
Roer er de knoflook en peterselie onder en laat nog een minuutje verder bakken.
Breng verder op smaak met peper en zout.
Voeg de spekblokjes er bij en laat ze mee bakken.
Roer er de knoflook en peterselie onder en laat nog een minuutje verder bakken.
Breng verder op smaak met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Champignons komen veel in gerechten voor maar de lekkerste zijn de wilde boschampignons
Ingrediƫnten
1/2 kg champignons , in schijfjes gesneden
100 g spekblokjes
3 teentjes knoflook , fijngehakt
2 el peterselie , fijngehakt
Bakboter
Peper en zout
100 g spekblokjes
3 teentjes knoflook , fijngehakt
2 el peterselie , fijngehakt
Bakboter
Peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493221
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
Receptjes.be
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht