Bereidingswijze
Snijd de coeur de boeuf in schijfjes.
Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de room en het citroensap glad. Breng op smaak met peper en zout.
Breng dit sausje op basis van tuinkers en room aan de kook voor 5 minuten. Halveer de kerstomaatjes of snijd ze in partjes en meng er de balsamicoazijn , een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.
Afwerking
Maak een mooi torentje van de coeur de boeuf , afgewisseld met grijze garnalen en de resterende tuinkers.
Druppel er de tuinkersroom over en werk af met de krokante uitjes. Schep er de kerstomaatjes bij en serveer meteen.
Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de room en het citroensap glad. Breng op smaak met peper en zout.
Breng dit sausje op basis van tuinkers en room aan de kook voor 5 minuten. Halveer de kerstomaatjes of snijd ze in partjes en meng er de balsamicoazijn , een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.
Afwerking
Maak een mooi torentje van de coeur de boeuf , afgewisseld met grijze garnalen en de resterende tuinkers.
Druppel er de tuinkersroom over en werk af met de krokante uitjes. Schep er de kerstomaatjes bij en serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Laat je verleiden door een neuwe versie van tomaat garnaal met een overheerlijke sausje van tuinkers. Eenvoudig te bereiden en culinaire top !
Ingrediƫnten
4 Coeur de Boeuf tomaten
150 g kerstomatenmengeling
2 bakjes tuinkers
Sap van een halve citroen
200 ml room
250 g garnalen
1 el witte balsamicoazijn
2 el krokante uitjes
1 scheutje olijfolie
Peper en zout
150 g kerstomatenmengeling
2 bakjes tuinkers
Sap van een halve citroen
200 ml room
250 g garnalen
1 el witte balsamicoazijn
2 el krokante uitjes
1 scheutje olijfolie
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpot
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493217
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lekkervanbijons.be
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht