Reifkoeken

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/14/2022 - 11:28
Bereidingswijze
Rasp de aardappels en voeg de eieren, bloem, kruiden toe en roer goed om. Verhit de olie in een platte koekenpan op matig vuur. Pak een lepel van het mengsel en laat deze in de olie glijden. Plat drukken en zodra het bruin is, draai je het om en bakt de andere kant.

Zowel warm als koud lekker!
Afbeelding
Reifkoeken
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zowel warm als koud lekker
Ingrediƫnten
- 10 grote aardappels
- 1 ui
- 3 eieren
- 3 eetlepels bloem
- Halve fles zonnebloem olie
- Theelepel zout
- Theelepel peper
- Eetlepel aromat
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493210
Homepage ID
3038561
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
walbo