Bereidingswijze
Snij de frikandellen door de helft. Doe op 1 helft van een bladerdeegvel een streep curry en leg hier de frikandel op. Klap de andere helft over de frikandel heen en duw het goed dicht. Smeer met een kwastje wat ei over het deeg heen en leg de frikandelbroodjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Bak de broodjes 30 minuten in de oven op 180 graden.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voor tussen de middag en veel voordeliger dan vanuit de winkel
Ingrediƫnten
5 frikandellen
Curry
1 losgeklopt ei
10 bladerdeeg vellen
Vel bakpapier
Curry
1 losgeklopt ei
10 bladerdeeg vellen
Vel bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493206
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht