Bereidingswijze
Voeg de snippers rode ui, tomaat, augurk en augurkennat en de mosterd toe aan de uitgelekte tonijn en roer alles goed door. Breng goed op smaak met gemalen zwarte peper en zout. Roer de Belgische mayonaise met de Griekse yoghurt door elkaar. Voeg dit toe aan de tonijn met de groente. Proef of het jouw smaak betreft. Voeg zo nodig meer peper, zout en mayonaise toe.
Beleg 2 medium wraps met de gekozen sla en verdeel er het tonijnprutje over. Rol stak op en steek vast met 2 cocktailprikkers. Halveer en serveer eventueel met een extra augurk en wat Amsterdamse uitjes.
Beleg 2 medium wraps met de gekozen sla en verdeel er het tonijnprutje over. Rol stak op en steek vast met 2 cocktailprikkers. Halveer en serveer eventueel met een extra augurk en wat Amsterdamse uitjes.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een fijne vegetarische soep op basis van restjes vooraf en deze wrap toe. Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook prima als lunch.
Ingrediƫnten
1 blikje tonijn op water uitgelekt
1 klein stukje rode ui gesnipperd
1 zoetzure augurk klein gesnipperd
8 kerstomaatjes in kleine stukjes
1 tl augurkennat
1 tl pittige mosterd
1 volle el Belgische mayonaise
1 volle el Griekse yoghurt 10 %
2 wraps middelgroot formaat
50 gram sla naar keuze
1 klein stukje rode ui gesnipperd
1 zoetzure augurk klein gesnipperd
8 kerstomaatjes in kleine stukjes
1 tl augurkennat
1 tl pittige mosterd
1 volle el Belgische mayonaise
1 volle el Griekse yoghurt 10 %
2 wraps middelgroot formaat
50 gram sla naar keuze
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, mes, kom, cocktailprikkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493198
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht