Bereidingswijze
Draai het fruit door de grofste zeef van de passeerzeef of druk ze door een vergiet.
Grof pureren in de blender of met de staafmixer kan ook.
Roer de honing erdoor.
Klop de eiwitten met een piepklein snufje zout stijf. Spatel de grove fruitsaus erdoor en verdeel de mousse direct over 4 glazen.
Serveer meteen, met een koekje erin.
Grof pureren in de blender of met de staafmixer kan ook.
Roer de honing erdoor.
Klop de eiwitten met een piepklein snufje zout stijf. Spatel de grove fruitsaus erdoor en verdeel de mousse direct over 4 glazen.
Serveer meteen, met een koekje erin.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit toetje heeft zo vanwege de air die inwoners van Den Haag zouden hebben: deftig doen om niks. De mijne is minder zoet.
Ingrediƫnten
300 gr. rood fruit / 2-3 eetl. honing / 3 eiwitten / piepklein snufje zout / 4 kattentongen of mooie lange vingers van de banketbakker
Hulpmiddelen & keukengerei
blender of staafmixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493189
Homepage ID
2804699
Teller
0
Bron
Yvette van Boven / Libelle
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch