Bereidingswijze
Mix alles door elkaar en rol er kleine stevige gehakballetjes van. Bak ze in een pan (eventueel met een beetje boter) en hussel regelmatig om. Zodra de balletjes gaar zijn, laat je ze uitlekken in een vergiet.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
50.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker in een tapas schotel, bij de borrel of een verjaardag !!
Ingrediƫnten
500 gram gehakt
Klein gesnipperde ui
Ei
2 teentjes knoflook
Theelepel djahe
Theelepel sambal
5 eetlepel ketjap manis
5 eetlepel paneermeel
Klein gesnipperde ui
Ei
2 teentjes knoflook
Theelepel djahe
Theelepel sambal
5 eetlepel ketjap manis
5 eetlepel paneermeel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493174
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht