Bereidingswijze
Snipper de sjalot en de look en fruit in een soeppan. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Kluts intussen de eieren en kruid met peper en zout. Meng ook de kaas door het ei.
Haal de soep van het vuur wanneer die begint te koken en giet het ei erbij. Meng met een vork het ei door de soep. Zo krijg je mooie sliertjes.
Werk af met de fijngesneden peterselie.
Kluts intussen de eieren en kruid met peper en zout. Meng ook de kaas door het ei.
Haal de soep van het vuur wanneer die begint te koken en giet het ei erbij. Meng met een vork het ei door de soep. Zo krijg je mooie sliertjes.
Werk af met de fijngesneden peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse kippensoep uit de streek van Rome
Ingrediënten
1 l kippenbouillon
2 sjalotten
2 el geraspte Parmezaanse kaas
2 el fijngesneden peterselie
2 eieren
2 teentjes look
peper
zout
2 sjalotten
2 el geraspte Parmezaanse kaas
2 el fijngesneden peterselie
2 eieren
2 teentjes look
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493168
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht