Bereidingswijze
Kook de pasta al dente in stevig gezouten water.
Doe een flinke scheut olie van de zongedroogde tomaten in een pan. Snij de kip en de oesterzwammen in reepjes. Bak de kip in de olie en kruid met peper en zout. Wanneer de kip bijna gaar is, voeg je eerst de oesterzwammen eraan toe en daarna de zongedroogde tomaten.
Als de kip en oesterzwammen helemaal gaar zijn, meng je er de pasta en de kappertjes onder. Op die manier warmt de pasta nog even op en wordt hij mooi gemengd en gekruid.
Kruid bij met peper en zout, overgiet met nog enkele lepels gekruide olie van de zongedroogde tomaten en serveer in een diep bord. Werk af met parmezaanschilfers.
Doe een flinke scheut olie van de zongedroogde tomaten in een pan. Snij de kip en de oesterzwammen in reepjes. Bak de kip in de olie en kruid met peper en zout. Wanneer de kip bijna gaar is, voeg je eerst de oesterzwammen eraan toe en daarna de zongedroogde tomaten.
Als de kip en oesterzwammen helemaal gaar zijn, meng je er de pasta en de kappertjes onder. Op die manier warmt de pasta nog even op en wordt hij mooi gemengd en gekruid.
Kruid bij met peper en zout, overgiet met nog enkele lepels gekruide olie van de zongedroogde tomaten en serveer in een diep bord. Werk af met parmezaanschilfers.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, snel en lekker
Ingrediënten
400 gr pasta
1 doosje zongedroogde tomaten in olie
2 dubbele kipfilets
400 gr oesterzwammen
2 el kappertjes
Parmezaanse kaas
peper - zout
1 doosje zongedroogde tomaten in olie
2 dubbele kipfilets
400 gr oesterzwammen
2 el kappertjes
Parmezaanse kaas
peper - zout
Leuke tips
Tip: Werk af met dragonblaadjes voor een lekkere smaak.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493167
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Jeroen De Pauw
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht