Abrikozenijs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 09/03/2022 - 17:09
Bereidingswijze
Neem een grote blik abrikozen met wat van het sap.
Doe het blikje gecondenseerde melk bij de abrikozen.
Doe het mengsel in een plastiek bakje en laat een nacht in de diepvries.
Haal het daarna uit de vriezer en hak het in stukken en doe het daarna in een keukenmachine of blender , als je het romiger wilt maken doe je er slagroom bij.
Als je bevroren frambozen of peer gebruikt doe er dan een eiwit bij , door het eiwit wordt het luchtiger en wordt het lekker romig.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aangezien ik geen ijsmachine hebt maakt ik ijsjes met de keukenmachine of blender en het is makkelijker en goedkoper. Na het zien op tv maak ik mijn ijsjes nu voortaan met de blender.
Ingrediƫnten
Grote blik abrikozen
Klein blikje gecondenseerde melk
slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine of blender
spatel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493138
Homepage ID
3038628
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Peter6003