Bereidingswijze
Smelt de boter in een pan en roer de bloem erdoor tot een pasta op middelhoog vuur.
Klop de melk erdoor om een bechamelsaus te maken. Verlaag de temperatuur een beetje en laat de saus ongeveer 10 minuten sudderen, zodat deze dikker wordt en de meelsmaak eruit kookt.
Spatel de verkruimelde Feta, ricotta en peterselie erdoor en breng op smaak met zout en een beetje peper.
Serveer met je favoriete brood om in te dippen.
Klop de melk erdoor om een bechamelsaus te maken. Verlaag de temperatuur een beetje en laat de saus ongeveer 10 minuten sudderen, zodat deze dikker wordt en de meelsmaak eruit kookt.
Spatel de verkruimelde Feta, ricotta en peterselie erdoor en breng op smaak met zout en een beetje peper.
Serveer met je favoriete brood om in te dippen.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept komt van een producent van Griekse zuivelproducten
Ingrediënten
200 gram Dodoni Feta-kaas, verkruimeld
200 gram Ricotta-kaas, verkruimeld
4 el boter
2 el bloem
230 ml melk
1 el gehakte peterselie
zout
peper
stokbrood
200 gram Ricotta-kaas, verkruimeld
4 el boter
2 el bloem
230 ml melk
1 el gehakte peterselie
zout
peper
stokbrood
Hulpmiddelen & keukengerei
Fondueset
Leuke tips
Ook lekker met groente zoals wortel, broccoli en paprika
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493101
Homepage ID
3037654
Teller
0
Bron
Www.dodoni.nl
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht