Bereidingswijze
Kook 100 gr quinoa met 1 blokje groentebouillon, laat afkoelen
voeg toe: 2 takjes bosui in stukjes gesneden, 1 in gesnipperde rode ui, 2 geperste tenen knoflook, peper, zout, 1 theelepel kerrie, 1 theelepel komijn, 1 ei, 2 eetlepels bloem en de geraspte kaas. Goed mengen, en er burgers van maken. Burgers 30 min in de vriezer leggen, daarna bakken.
Sausje: yoghurt, munt, venkelzaad, even met de staafmixer fijn maken.
voeg toe: 2 takjes bosui in stukjes gesneden, 1 in gesnipperde rode ui, 2 geperste tenen knoflook, peper, zout, 1 theelepel kerrie, 1 theelepel komijn, 1 ei, 2 eetlepels bloem en de geraspte kaas. Goed mengen, en er burgers van maken. Burgers 30 min in de vriezer leggen, daarna bakken.
Sausje: yoghurt, munt, venkelzaad, even met de staafmixer fijn maken.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Via een collega
Ingrediƫnten
100 gr quinoa
1 groentebouillon blokje
2 takjes bosui
1 rode ui
2 tenen knoflook
peper, zout
1 theelepel kerrie
1 theelepel komijn
1 ei
2 eetlepels bloem
100 gram geraspte kaas
sausje:
griekse yoghurt
munt
eetlepel gemalen venkelzaad
1 groentebouillon blokje
2 takjes bosui
1 rode ui
2 tenen knoflook
peper, zout
1 theelepel kerrie
1 theelepel komijn
1 ei
2 eetlepels bloem
100 gram geraspte kaas
sausje:
griekse yoghurt
munt
eetlepel gemalen venkelzaad
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493055
Homepage ID
2419683
Teller
0
Bron
Via collega
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch