Bereidingswijze
-Doe alle ingrediënten in een blender en pureer tot een gladde massa.
-Als de saus te dik is, voeg dan extra kokosmelk toe tot de consistentie goed is.
Serveer onmiddellijk, of bewaar in de koelkast in een afgedekte pot gedurende maximaal 2 weken.
-Als de saus te dik is, voeg dan extra kokosmelk toe tot de consistentie goed is.
Serveer onmiddellijk, of bewaar in de koelkast in een afgedekte pot gedurende maximaal 2 weken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze gemakkelijk te maken Thaise pindasaus is pittig, , romig en zit boordevol geweldige smaken - en het duurt maar 5 minuten om te maken!!
Ingrediënten
200 g romige pindakaas
1 eetlepel tamarindepulp
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel gehakte koriander
1 à 4 Thaise pepers, afhankelijk van de voorkeur van kruiden
1 theelepel vissaus
2 theelepels kokossuiker
4 eetlepels olie
24 cl kokosmelk
1 eetlepel limoensap
1 eetlepel tamarindepulp
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel gehakte koriander
1 à 4 Thaise pepers, afhankelijk van de voorkeur van kruiden
1 theelepel vissaus
2 theelepels kokossuiker
4 eetlepels olie
24 cl kokosmelk
1 eetlepel limoensap
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493054
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch