Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op190°C en plaats een gietijzeren koekenpan erin om 20 minuten op te warmen.
- meng alle ingrediënten, behalve kip, in een kom om een pasta te maken.
-Voeg de kip toe en masseer de pasta over de hele kip, onder de huid als je kunt zonder de huid te scheuren.
-Plaats in de verwarmde gietijzeren koekenpan en rooster 30 minuten, of tot de interne temperatuur 74°C aangeeft.
-Als het vel niet zo krokant is als je zou willen, leg hem dan een paar minuten onder de grill om hem knapperig te maken.
-Garneer met groene uien en serveer met gestoomde rijst.
- meng alle ingrediënten, behalve kip, in een kom om een pasta te maken.
-Voeg de kip toe en masseer de pasta over de hele kip, onder de huid als je kunt zonder de huid te scheuren.
-Plaats in de verwarmde gietijzeren koekenpan en rooster 30 minuten, of tot de interne temperatuur 74°C aangeeft.
-Als het vel niet zo krokant is als je zou willen, leg hem dan een paar minuten onder de grill om hem knapperig te maken.
-Garneer met groene uien en serveer met gestoomde rijst.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Boterachtig, sappig, smelt heerlijk in je mond, deze geroosterde miso-kippendijen zijn TOP ! Ze zitten boordevol umami-smaak en zijn in een goede 30 minuten klaar voor een makkelijke avondmaaltijd!
Ingrediënten
4 kippendijen (4 dijen), bot en vel eraan
4 eetl. boter
12 cl witte misopasta
1 theel. gemberpasta
1 eetl. rijstazijn
6 teentjes knoflook, geplet
¼ theelepel. zwarte peper
2 eetl. honing
4 eetl. boter
12 cl witte misopasta
1 theel. gemberpasta
1 eetl. rijstazijn
6 teentjes knoflook, geplet
¼ theelepel. zwarte peper
2 eetl. honing
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493053
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = D.Wolter
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht