Bereidingswijze
Meng de eerste 5 ingrediënten. Laat een uurtje opstijven in de koelkast. Maak er kleine kroketjes of balletjes van. Rol door het ei, door de hazelnootmeel, weer door het ei en dan door de panko. Inspuiten met olijfolie en 9 minuten op 190 graden in een voorverwarmde AF. Halverwege even draaien.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik had een stukje zalmfilet over van de pokebowl en wilde al langeretijd zelf eens kroketjes maken voor de Air Fryer. Nou, dat is gelukt! Heerlijk waren ze, en heel gemakkelijk te maken.
Ingrediënten
Ca. 150 gr. zalmfilet (gegaard)
sjalotje gesnipperd
klein stukje sterke blauw kaas (Ik had een stukje uit Cantabrië, maar Roquefort is zeker ook ok.)
twee eetlepels geklopt ei
twee eetlepels gemalen hazelnoten
bordje met hazelnootmeel
bordje met geklopt ei
bordje met panko
sjalotje gesnipperd
klein stukje sterke blauw kaas (Ik had een stukje uit Cantabrië, maar Roquefort is zeker ook ok.)
twee eetlepels geklopt ei
twee eetlepels gemalen hazelnoten
bordje met hazelnootmeel
bordje met geklopt ei
bordje met panko
Hulpmiddelen & keukengerei
Air Fryer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1493047
Homepage ID
453489
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht