Bereidingswijze
-Voeg olie toe aan een grote pan op hoog vuur.
-Voeg uien en jalapeno toe en bak 4-5 minuten, tot ze doorschijnend zijn.
-Voeg knoflook, chilipoeder, paprika, komijn, zout, peper, geplette tomaten, runderbouillon en de stukjes vlees
-Breng aan de kook, zet het vuur dan laag en laat 2 uur sudderen, af en toe roeren.
-Voeg uien en jalapeno toe en bak 4-5 minuten, tot ze doorschijnend zijn.
-Voeg knoflook, chilipoeder, paprika, komijn, zout, peper, geplette tomaten, runderbouillon en de stukjes vlees
-Breng aan de kook, zet het vuur dan laag en laat 2 uur sudderen, af en toe roeren.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Texas Brisket Chili is een dikke, rijke chili die net zo vullend is zonder bonen. Een eenvoudig gerecht perfect op smaak gebracht met paprika, komijn, ui en jalapeno.
Ingrediƫnten
2 eetlepels plantaardige olie
1 ui, gesnipperd
1 jalapeno, fijngehakt
3 teentjes knoflook, gehakt
chilipoeder ( naar eigen smaak)
2 eetlepels paprikapoeder
1 eetlepel komijn
2 theelepels zout
grofgemalen zwarte peper
1 blik geplette tomaten
1 L runderbouillon
1,5 kg stoofvlees in stukjes en aangebakken in boter rondom
1 ui, gesnipperd
1 jalapeno, fijngehakt
3 teentjes knoflook, gehakt
chilipoeder ( naar eigen smaak)
2 eetlepels paprikapoeder
1 eetlepel komijn
2 theelepels zout
grofgemalen zwarte peper
1 blik geplette tomaten
1 L runderbouillon
1,5 kg stoofvlees in stukjes en aangebakken in boter rondom
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493033
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Sabrina Snyder
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht