Bereidingswijze
Doe de soepgroenten in een pan en doe er water bij zodat de groenten net onder water staan en doe het bouillonblokje erbij. Kook de soepgroenten totdat ze gaar zijn.
Ondertussen snij je de kip in blokjes en kruidt ze met de kipkruiden. Bak de kip in de olie en voeg als het bijna gaar is de uien en de knoflook toe. Zodra de uien glazig zijn doe je de soepgroenten erbij zonder het water. Voeg de Nasi kruidenmix toe en bak even mee. Mocht het mengsel te droog zijn, dan kun je wat water van de soepgroenten toevoegen.
Ondertussen snij je de kip in blokjes en kruidt ze met de kipkruiden. Bak de kip in de olie en voeg als het bijna gaar is de uien en de knoflook toe. Zodra de uien glazig zijn doe je de soepgroenten erbij zonder het water. Voeg de Nasi kruidenmix toe en bak even mee. Mocht het mengsel te droog zijn, dan kun je wat water van de soepgroenten toevoegen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met rijst of frieten
Ingrediƫnten
1 kg kippendij
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook geperst of klein gesneden
- 400 gram soepgroenten
- 1 runderbouillonblokje
- Kipkruiden
- Olie/boter om in te bakken
- 1 Zakje Conimex Nasi kruidenmix
- Water
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook geperst of klein gesneden
- 400 gram soepgroenten
- 1 runderbouillonblokje
- Kipkruiden
- Olie/boter om in te bakken
- 1 Zakje Conimex Nasi kruidenmix
- Water
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493012
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht